joi, 4 martie 2010

De ce iubim baietii?

-Pentru ca uita. Nu conteaza ce, dar uita, iar aniversarile ocupa prima pozitie.
-Pentru ca au o personalitate atat de complexa incat se cred si antrenor, si fundas, si atacant, si arbitru, si patron de club. Plus ca sunt extremi de pasionali cand striga "Gooooool!"
-Pentru ca nu exista nimeni pe lumea asta care sa aprecieze mai mult bogatia spirituala a unei domnisoare darnica la bust si zgarcita la haine.
-Pentru ca nu inteleg femeia si desi se dau indiferenti, in sinea lor nu renunta niciodata la a se minuna si intreba oare ce vrea de fapt creatura de langa ei.
-Pentru ca si lor le e frica de caini, intuneric, i-a emotionat "Love story", iar bagajele sunt foarte grele si abia le pot cara, dar fac eforturi sa ascunda toate astea.
-Pentru ca se infioara cand aud propozitia "trebuie sa vorbim", caci numai vorbareti nu sunt. Noroc cu mutatiile genetice care "genereaza" si specimene ce recupereaza pentru jumatate de cartier.
-Pentru ca viata lor ar fi prea banala fara durerile de cap provocate de femeia de langa el, careia i s-a rupt una din ingrijitele ei unghii sau i s-a dus firul la ciorap.
-Pentru ca unele din minunile naturii sunt reprezentanti de-ai lor: Brad Pitt, Keanu Reaves si muuulti altii.
-Pentru ca atunci cand se imbata isi amintesc de toate nemultumirile din viata lor si recunosc fara prea multa virilitate ca ne iubesc.
-Pentru ca lista poate continua...
-Si totusi... de ce iubim baietii? . . . De fete ce suntem!!!

[am scris acest articol si cu scopul de a le ura baietilor ,,La multi ani!" cu cateva zile inainte ce'i drept,dar cel putin nu se simt neglijati si p.s. postarea e inspirata de pe net,dar am si gandit'o ca sa nu jignesc pe nimeni.sursa google :D dar am selectat :P  ;))]

6 comentarii:

  1. da imi place ceea ce ai scris tu...ai mare dreptate berbeaca mea:* >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff tare doriiiiiiiii

    t besk zapacitooooo:*

    RăspundețiȘtergere
  3. "-Pentru ca unele din minunile naturii sunt reprezentanti de-ai lor: Brad Pitt, Keanu Reaves si muuulti altii." Si Synyster Gates!..:-w :)) Anw. Dragutz.:D
    Take care la tine!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. Comentariul dvs. va fi vizibil după aprobare.

    :-@

    RăspundețiȘtergere
  5. Iubim baietii de ... Fete ce suntem =))))
    Pot spune "tânte"?
    :))

    RăspundețiȘtergere